E-learningkunde

Waarom een opleiding E-learningkunde?

E-learning vergt nieuwe competenties van docenten, trainers en cursusontwikkelaars. Namelijk het analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren én evalueren van e-learning. Met de komst van ICT als hulpmiddel bij het leren, zijn de didactische mogelijkheden flink uitgebreid. Tegelijk hebben deze mogelijkheden hun eigen beperkingen. Veel nieuwe leertrajecten worden dan ook opgezet als blended-learning. Deze mixvorm tussen klassikaal onderwijs en e-learning gaat ervan uit dat elke vorm zijn eigen meerwaarde heeft.

Mix van kennis, vaardigheden en inzichten

In de opleiding E-learningkunde leert u in een goede mix de kennis, vaardigheden en inzichten die u nodig heeft als u online leertrajecten gaat ontwerpen en ontwikkelen. Welke veel gebruikte leertheorieën komt u tegen bij het ontwerpen van e-learning? Hoe leert de doelgroep online? En wat zijn praktische hulpmiddelen om een didactisch verantwoord cursusontwerp te maken? En hoe ontwikkel je dan de e-learning? E-learningkunde is brede opleiding met toch een duidelijk kader en een pragmatisch en doelgerichte resultaat.

E-learningkunde

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn/haar professie met e-learning aan de slag is en de praktische kennis en vaardigheden mist om goede e-learning te ontwikkelen. Bent u trainer bij een organisatie en wilt u met e-learning aan de slag gaan? Of bent u cursusontwikkelaar en wilt u meer weten over de digitale didactiek? Dan leert deze opleiding u wat u nodig heeft.

Status: De opleiding is nog in ontwikkeling


Hoe maakt Avetica e-learning bereikbaar?

Door een complete opleiding E-learningkunde te ontwikkelen.