Rekentool voor Moodle hosting

Hier is er weer; de rekentool om de periodieke hostingkosten voor Moodle te berekenen. Wij (Avetica) hadden deze rekentool op een aparte site staan die we onlangs offline hebben gehaald omdat deze niet meer paste in onze marketingstrategie. Dat deze rekentool toch wel in een behoefte voorzag, bleek wel uit de vragen en opmerkingen van klanten en relaties.

We hebben ook gelijk de rekentool uitgebreid met de schijfruimte die per hostingabonnement beschikbaar is. We hanteren wel een fair use policy, maar dan moeten wel de grenzen van dit beleid duidelijk zijn. Uitgangspunt blijft bij Avetica: gebruik Moodle zo veel mogelijk om online leren mogelijk te maken!

Probeer de rekentool voor Moodle hosting maar uit. Let er wel op dat de tarieven per kwartaal berekend worden.

Moodle hosting rekentool Avetica.png