Rekentool voor Moodle hosting

Hij is er weer; de rekentool om de periodieke hostingkosten voor Moodle te berekenen. Wij hadden deze rekentool op een aparte site staan die we onlangs offline hebben gehaald omdat deze niet meer paste in onze marketingstrategie. Dat deze rekentool toch wel in een behoefte voorzag, bleek wel uit de vragen en opmerkingen van klanten en relaties. Even snel kijken wat ‘een Moodle hosting kost’ is dus weer mogelijk.

We hebben ook gelijk de rekentool uitgebreid met de schijfruimte die per hostingabonnement beschikbaar is. Avetica hanteert een fair use policy en nu zijn de grenzen van dit beleid duidelijk. Uitgangspunt blijft bij ons: gebruik Moodle zo veel mogelijk om online leren mogelijk te maken! De schijfruimte moet daarin niet beperkend zijn, maar ruim genoeg.

Probeer de rekentool voor Moodle hosting maar uit. Let er wel op dat de tarieven per kwartaal berekend worden.