Release versie 1.7 van Moodle Mobile

Vorige week is versie 1.7 van de officiële Moodle Mobile app uitgekomen. Er zitten een aantal fixes en verbeteringen in zoals nieuwe icoontjes en ondersteuning voor iOS 8. Ook worden nu afbeeldingen beter opgeslagen bij offline gebruik van de app. En er zitten een paar nieuwe functies in, namelijk:

  • Synchronisatie van forumberichten bij offline gebruiken. Telkens wanneer je wel verbinding hebt met internet zullen de forumberichten worden bijgewerkt
  • Download alle bestanden op een pagina in één keer
  • Perzisch als taalbestand (mocht je het een keer nodig hebben…)

Voor een aantal functies is het noodzakelijk om de local plugin Moodle Mobile additional features te installeren, anders werken ze niet. Zie de release notes voor een overzicht van alle bijgewerkte en nieuwe zaken.

Je kan de links naar de downloadsites vinden op onze Moodle app pagina.

Moodle app