Avetica bestaat 10 jaar!

Avetica-10-jaarIn Maasdam wordt vandaag een feestje gevierd, want Avetica bestaat 10 jaar! Precies 10 jaar geleden werd het bedrijf uit Maasdam opgericht door Arnout Vree en Arnold Vink. Gestart vanaf de zolderkamer hebben zij Avetica opgebouwd tot wat het nu is: een toonaangevende speler in het Moodle landschap van Nederland en België. Op hun site geven ze de redenen aan waarom ze in 2004 al voor Moodle hebben gekozen:

  • de sociaal constructivistische leerprincipes van Moodle sluiten goed aan de visie op leren van Avetica
  • de potentie van het open source LMS is enorm
  • als je alle elementen zelf in de hand hebt (hosting, training, lay-out, etc), kan je continue de kwaliteit leveren die nodig is om dit ICT-hulpmiddel als een echt leermiddel te integreren in leertrajecten.

Nu heeft het bedrijf uit Maasdam in alle branches haar klanten. Van bedrijfsleven tot onderwijs en van zorg tot overheid. En zowel beursgenoteerde bedrijven als éénpitters vinden hun Moodle support bij Avetica. Met haar missie ‘e-learning bereikbaar maken‘ heeft Avetica de afgelopen jaren steeds meer invulling gegeven. Initiatieven als deze nieuwssite over Moodle en het Moodle College zijn hier voorbeelden van.

Avetica, op naar het volgende lustrum!