Moodle training in Indonesië

SPON Postdoctorale opleidingen, onderdeel van de Radboud Universiteit, gebruikt nu meer dan een jaar Moodle met veel plezier. Onder andere is de opleiding tot verslavingsarts ontwikkeld. Hieraan heeft ook Lonneke Luycks meegewerkt. Ook in Indonesië is de behoefte aan professionalisering van de verslavingszorg groot.

Omdat de afstanden in Indonesië minder goed zijn te overbruggen dan in Nederland, is een e-learning omgeving van groot belang voor de uitrol van de opleiding. En ook hiervoor wordt Moodle ingezet. Samen met Stefan van der Vlies (onderwijskundige) is Lonneke deze weken bezig met een train-de-trainer sessie. Doelgroep zijn medewerkers van de Padjadjaran University (UNPAD) in Bandung.

En een Moodle training in Indonesië gaat totaal anders dan in Nederland. Lees en volg daarom de blog die Lonneke en Stefan bijhouden op iscanonline.wordpress.com.