Terugblik Moodlefacts in 2010

Laten we traditiegetrouw even terugblikken op het jaar 2010 voor Moodlefacts. Ik ben gestart op 7 juni 2010 van dit jaar met als doel om een bijdrage te leveren aan de gebruik van Moodle in Nederland, Vlaanderen en Suriname door nieuws en feiten over Moodle te publiceren in het Nederlands.

Maar het heeft mij ook persoonlijk meer gebracht dan ik aanvankelijk had gedacht. Door op deze manier bezig te zijn met Moodle ben ik veel meer te weten gekomen over allerlei activiteiten met en rondom Moodle. Dus goed voor de professionele ontwikkeling, zullen we maar zeggen.

Na ruim een half jaar zijn dit de statistieken:

  • 125 berichten (ongeveer 4,3 bericht per week)
  • Ruim 3600 bezoeken aan de site sinds juni 2010
  • 75 volgers op Moodlefacts twitter (@moodlefacts)
  • Een eervolle vermelding van Moodle twitteraars die je ‘moet’ volgen
  • De populairste berichten kunt je onderaan in de footer vinden.

Met Wordle heb ik een scan gemaakt van de site van de meest gebruikte termen (klik om te vergroten).

Een fijne en veilige jaarwisseling gewenst!