Ook demonstratieomgeving in het nieuw

Ik meldde al eerder dat onze website van Avetica een flinke upgrade had ondergaan. Ook voor onze demonstratieomgeving Moodle is dit ondertussen gebeurd. Ook deze is schitterend geworden, al zeggen we zelf. En gelijk ook een nieuwe set icoontjes hebben we erop geplaatst. Een mooi icoontje van “rollen toewijzen” was nog niet beschikbaar op internet, deze is ook gelijk gemaakt.

Het is eigenlijk jammer dat Moodle standaard geen mooiere templates erbij levert. Zal veel schelen voor diegene die Moodle voor het eerst zien. Het oog wil namelijk ook wat, en als je Moodle nog niet kent, ga je ook af op de lay-out. Gelukkig is de templates relatief makkelijk aan te passen en dit doen wij al voor onze klanten. Voor als je zelf wat wilt rondkijken wat er mogelijk is, zijn deze twee websites interessant: